deskundig | persoonlijk | helder

deskundig | persoonlijk | helder

Zorgverzekering

Zie je door de bomen het bos niet? Of voldoet je huidige zorgverzekering prima aan je wensen, maar wilt je weten of je kunt besparen op de premie? Ik verzeker je risico van zorgkosten graag goed en tegen de beste prijs. Bovendien bied ik naast een brede keuze in zorgverzekeraars ook de unieke, zeer scherp geprijsde ZorgVoordeelPolis. Mail mij je polisblad of neem contact met mij op voor een offerte op maat.

Als je geen zin hebt in al dat uitzoekwerk en zeker wilt weten dat goedkoop geen duurkoop wordt, kies dan voor Stad Holland Zorgverzekeraar. De basisverzekering is altijd standaard met volledige keuzevrijheid (dus geen budget- of naturapolis). Bij aanmelding word je niet overladen met medische vragen. En iedereen is welkom, ook voor de tandartsdekking die is opgenomen in de meeste aanvullende verzekeringen. Declareren kan per post, online en met de app en worden gemiddeld binnen drie werkdagen uitbetaald. Dit alles ook nog eens tegen een zeer aantrekkelijke premie. De laatste jaren kozen veel van onze klanten tot hun tevredenheid voor Stad Holland Zorgverzekeraar, een maatschappij die uitsluitend werkt met via het intermediair. En is er onverhoopt toch eens iets aan de hand, dan los ik dit als tussenpersoon graag voor je op. Gemakkelijk toch?  

Via onderstaande button kun je de premie berekenen en de verzekering direct afsluiten, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Doe je dit uiterlijk 31 december dan wordt je huidige zorgverzekering ook nog eens automatisch beëindigd. 

Stad Holland Zorgverzekering


Stad Holland Zorgverzekering


Liever zelf aan de slag?

Heb je toch liever een naturapolis, of weet je het nog niet helemaal? Via onderstaande button kun je zelf een vergelijking maken tussen de zorgverzekeringen die aan je wensen voldoet. Na het invullen van een paar persoonlijke gegevens kunt je alsnog kiezen tussen een natura of restitutie basisverzekering. En verder geeft je met een paar vinkjes aan wat je in de aanvullende verzekering verzekerd wilt hebben. Bijvoorbeeld tandarts, orthodontie, fysiotherapie, brillen / lenzen, alternatieve geneeskunde, anticonceptie, kraamzorg etc.

Zorgvergelijker


Zorgvergelijker


E-mailen
Bellen
LinkedIn