deskundig | persoonlijk | helder

deskundig | persoonlijk | helder

Nationale Hypotheekbond

Veel Nederlanders betalen onnodig teveel hypotheekrente. Daar brengt de Van Woezik Financieel door een samenwerking met de Nationale Hypotheekbond verandering in door je te laten zien wat je hypotheek nou eigenlijk kost, en hoeveel besparing mogelijk is.

Op internet, op TV en in de krant word je geconfronteerd met overzichtjes van de laagste rentes, terwijl deze bijna nooit leiden tot de goedkoopste hypotheek. De echte kosten zitten namelijk verborgen in gekoppelde producten zoals de verzekering. De Nationale Hypotheekbond vergelijkt deze daadwerkelijke kosten. Resultaat: uw hypotheek met de laagst mogelijke maandlasten.

Er zijn veel hypotheekverstrekkers, terwijl er voor jou maar één de goedkoopste kan zijn. Je krijgt een compleet overzicht waaruit duidelijk wordt welke hypotheek bij je past.

De Nationale Hypotheekbond biedt als enige in Nederland een complete HypotheekControle, gebaseerd op een unieke adviesmethode. Dag en nacht is het rekencentrum bezig om voor jou besparingen te signaleren, zodat je altijd weet of oversluiten naar een andere bank mogelijk is.

Heb je nog geen service abonnement bij je hypotheek lopen voor het onderhoud en beheer, en wil je wel gebruik maken van de HypotheekControle? Download dan hier het formulier en geef je gegevens door, dan ga ik voor je aan de het werk.

E-mailen
Bellen
LinkedIn